Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water is een jong bedrijf, met een ruime bagage aan ervaring in de branche.

U kunt bij ons terecht voor het op orde brengen van uw hectische bedrijfsleven. Behalve een up-to-date administratie- en belastingadviesbureau zijn we tevens gespecialiseerd in het geven van financiële en bedrijfsadviezen.

Door het kleinschalige karakter van onze onderneming kunnen wij een persoonlijk contact onderhouden met onze cliënten en u het individuele advies geven waar u naar op zoek bent.

We kijken verder dan alleen de jaarrekening en wat u aan de belastingdienst moet betalen. Door vooruit te denken en problemen op tijd te signaleren willen wij voor u een toegevoegde waarde zijn.

Administratie voor grote of kleine bedrijven

Een eigen zaak bent u niet begonnen voor de administratie. Toch is dat laatste voor veel bedrijven een noodzakelijk kwaad. U kunt die administratieve rompslomp uit handen geven. Door de jarenlange ervaring kan Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water voor alle bedrijfstakken de administratie verzorgen. Desgewenst kan Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water u begeleiden als u er voor kiest om de administratie zelf bij te houden. U bepaalt zelf welk deel van de administratie u aan Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water wilt uitbesteden.

Veranderende belastingzaken

De juiste adviezen op maat. Daar gaat het tegenwoordig om met steeds veranderende belastingzaken. Alle veranderingen binnen uw bedrijf moeten fiscaaltechnisch bekeken worden om succesvol te zijn.
Alles wat met belasting in en rond uw bedrijf te maken heeft (inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, overleg met de belastingdienst en dergelijke) kunnen wij u uit handen nemen.

Altijd bereikbaar voor advies

Advies voor u, betekent voor ons dat wij voor u goed bereikbaar zijn. In de praktijk wilt u dikwijls snel advies per telefoon of even een berekening per e-mail.

Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water kent geen vergadercultuur, daarom kunnen we u sneller van dienst zijn. Dat geldt ook voor een ondernemersplan, begrotingen, prognoses, bedrijfsovername, opvolgingszaken en dergelijke.

Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water is lid van het Register Belastingadviseurs. Via deze organisatie houden wij onze vakkennis op niveau door regelmatig bijscholingen te volgen. Wanneer de situatie van de cliënt een minder voor de hand liggende oplossing vereist, kunnen we een beroep doen op een netwerk van diverse deskundigen uit verschillende disciplines.

Graag nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek, om u een indruk te geven van onze werkwijze.

   

Contact  

Administratie- en Belastingadviesbureau
van de Water

Niels van de Water RB

Kauwenhoven 78
6741 PW  Lunteren

alt 0318 - 846 527
alt info@administratiekantoor-lunteren.nl