Startende ondernemers zijn bij Administratie-en Belastingadviesbureau van de Water aan het juiste adres.

Veel mensen denken er eens in hun leven over om een eigen bedrijf op te zetten en dromen over hoe het zou zijn om eigen baas te zijn. Maar voor jezelf beginnen is een moeilijke stap, waar veel bij komt kijken. Slechts weinigen nemen dan ook daadwerkelijk deze stap. Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water helpt deze mensen met gedegen advies en goede begeleiding.

Het begin van het ondernemersschap is voor velen een moeilijke periode, die gepaard gaat met veel onzekerheid en vragen als: „Hoeveel geld heb ik nodig en hoe kom ik daaraan?” of „Is er wel een afzetmarkt voor mijn product?”. Dan is het goed om een adviseur bij de hand te hebben, die verstand van zaken heeft. Wij geven u antwoorden op uw vragen en nemen samen met u uw ondernemingsplan door en stellen het zonodig bij. Mede dankzij onze goede reputatie bij banken en de belastingdienst, zult u meer gemak ondervinden, bijvoorbeeld bij het verkrijgen van leningen voor het benodigde startkapitaal.

Wij bieden speciale aandacht en begeleiding voor startende ondernemers. Als startende ondernemer voert u vaak zelf de financiële administratie van uw bedrijf. Dit kan op het eerste gezicht voordelig lijken, u bespaart immers op de kosten voor een boekhouder of accountant. Vaak wordt vergeten dat het voeren van de administratie een tijdrovende bezigheid is, dat het in het weekend even moet gebeuren. Dit gaat ten koste van de hoofdactiviteit van uw organisatie en, niet onbelangrijk, van uw schaarse vrije tijd.
 

 

 

 

   

Contact  

Administratie- en Belastingadviesbureau
van de Water

Niels van de Water RB

Kauwenhoven 78
6741 PW  Lunteren

alt 0318 - 846 527
alt info@administratiekantoor-lunteren.nl